Home
Ons bedrijf
Duurzaamheid
Afzet
Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Als bedrijf zijn wij al meerdere jaren erkend door SBB als erkend leerbedrijf. Jonge mensen wegwijs maken in de sector: dat is de taak van een leerbedrijf. Wij blijven hierdoor op de hoogte van de jongste ontwikkelingen in ons vakgebied. De stagiaires en studenten brengen kennis mee en kijken vanuit een onbevooroordeelde startsituatie naar processen in een bedrijf.
Leerlingen begeleiden is een leuke en verantwoordelijke taak. Als leerbedrijf bieden wij o.a;

  • een veilige leeromgeving
  • voldoende tijd aan begeleiding van de leerling
  • mogelijkheden om het beroep op het gewenste opleidingsniveau in de praktijk uit te oefenen
Onze praktijkopleider, Andre de Vette zal de leerling gedurende het schooljaar begeleiden. Er wordt een leerwerkplan opgesteld afgestemd op de leerweg, het niveau en de mogelijkheden van de stagiair of student. Er zullen tijdens het traject begeleidings- en voortgangsgesprekken gevoerd worden.
Daarnaast biedt KBB Holland de mogelijkheid voor BBL- en BOL leerlingen om bij ons als Leerbedrijf te werken tijdens de opleiding Plantenteelt.

Ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht of wil je gaan werken in de Glastuinbouw en volg je, of wil je een opleiding gaan volgen op VMBO, MBO of HBO niveau dan kun je altijd met ons contact opnemen en vraag naar Georgette Bouwman of stuur een mail gbouwman@kbbholland.nl

Contact