Home
Ons bedrijf
Duurzaamheid
Afzet
Leerbedrijf

Ons Bedrijf

KBB Holland is opgericht op 1 maart 2000 door aankoop van een glastuinbouwbedrijf in Oosteind. De oppervlakte van dit bedrijf was 1,7 ha. Vanaf de start hebben wij trostomaten geteeld. KBB Holland bestond aanvankelijk uit 3 aandeelhouders: de heer B.G. Bakker, de heer N. Bakker en de heer G.M. Bouwman. Laatstgenoemde is algemeen directeur. In 2016 zijn de aandelen van B.G. Bakker overgenomen door de andere twee aandeelhouders.

In 2002 kwam er een tweede locatie in Raamsdonk bij. Gezien de fysieke afstand tussen de beide bedrijven hebben we besloten om ons te gaan richten op één bedrijf op 1 locatie.

Met ingang van 1 januari 2003 werd door KBB Holland een samenwerkingsverband aangegaan met Kwekerij van der Most te Steenbergen. Dit samenwerkingsverband heeft in 2006 geresulteerd in een totale overname van Kwekerij van der Most door KBB Holland. In de tussentijd zijn de bedrijven in Oosteind en Raamsdonk verkocht.

Met ingang van 10 december 2008 heeft KBB Holland haar areaal uitgebreid met 8,5 ha. De totale oppervlakte bedraagt vanaf dat moment 17,6 ha. Deze uitbreiding heeft plaatsgevonden op de huidige locatie.
Contact